Vinkällan Dryckesutbildningar förstärker sin organisation med nytt försäljning- och marknadsteam.

Vinkällan Dryckesutbildningar har under sommaren genomfört två nyförvärv och fortsätter därmed sin expansion genom att rekrytera Pontus Bontegard och Julia Ekblom. De är båda redo att ta sig an marknaden nationellt och internationellt, med en mångårig erfarenhet av dryckesbranschen i bagaget, bland annat inom horeca, restauranggrossist, Systembolaget och vin-och spritimportör.

Vinkällan är inne i en spännande period där man bryter ny mark som Nordens största Sommelierutbildning, numera även med ett digitalt kursutbud.

 

Pontus Bontegard

  • Vinkällan har under lång tid byggt upp en mycket attraktiv bredd av dryckesutbildningar. Det ska bli väldigt roligt att etablera detta vidare och att kunna bidra med min bakgrund inom horeca- och dryckesbranschen till den fortsatta resan med att stärka Vinkällans varumärke och öka kännedomen om utbildningarna, säger Pontus.

 

Julia Ekblom

 

  • Jag har jobbat med försäljning av mat och dryck i flera år och dessutom själv gått Sommelierutbildningen på Vinkällan, erfarenheter som jag ser fram emot att bidra med i denna nya roll. Det känns fantastiskt roligt att vara tillbaka och att få vara en del av den resa som vi nu har påbörjat, säger Julia.

 

 

Vinkällan är Nordens största Sommelierutbildning. Företaget håller utbildningar både i Sverige och Danmark och dessutom kurser på högre nivå, såsom Courts of Master Sommelier, under namnet Scandinavian Wine Academy.

 

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Mauro Nicastro

info@vinkallan.se

 

Vinkällan Dryckesutbildningar har utbildningar i Stockholm, Göteborg, Malmö, Åre och Sälen.  Vinakademiet i Danmark har utbildning i Köpenhamn och på Jylland.