Sommelier utbildning, en klok och prisvärd investering

Förverkliga din dröm genom att gå vår sommelier utbildning

Vi är ledande i Norden när det kommer till utbildningar inom vin.

Sommelier utbildning

Har du ett starkt intresse för vin? Vill du dra nytta av det genom att öppna dörren till fina karriärsmöjligheter? Då kan du ansöka till vår sommelier utbildning! Med en sommelier utbildning hos oss får du både kunskapen och verktygen som krävs för att bli en skicklig sommelier. Vi strävar efter att skapa en familjär studiemiljö där du får chansen att fördjupa dig inom din passion tillsammans med likasinnade.

Hos oss får du en komplett utbildning som lär dig om allt från olika typer av druvor och framställningsprocesser, till olika årgångar och hur du analyserar ett vin utifrån dess stil och kvalitet.

Att bli sommelier är en klok investering

Det finns många goda skäl till att gå en sommelier utbildning. Ett av de främsta skälen är givetvis att det är fantastiskt lärorikt och roligt. Vi kombinerar vinprovningar med gruppdiskussioner och quiz för att skapa ett så tryggt, roligt och givande studieklimat som möjligt. Det är med andra ord en fantastisk möjlighet att fördjupa dig och bli expert inom något du brinner för.

Att gå en sommelier utbildning är dock inte bara ett minne för livet, det är även en mycket klok investering för framtiden. Vin är ett fascinerande område som intresserar människor världen över. Att vara kunnig inom ämnet skapar därmed många möjligheter för din framtida karriär. Det kan bland annat ge dig möjlighet att jobba på fina restauranger, både på hemmaplan här i Sverige, samt runtom i världen.

Även för dig som planerar att öppna egen restaurang är det en mycket klok idé att investera i en sommelier utbildning. Detta ger dig en bra kunskapsbas inom området vilket bland annat leder till att du kan ta fram menyer med vinrekommendationer som passar perfekt till maten.

Som sommelier kan du även jobba i större omfattning med vin, till exempel med produktion av vin eller med import och export. Vinbranschen växer ständigt och det finns därmed många spännande möjligheter.

Vi är ett prisvärt alternativ

Vi tycker att vin och allt som har med vin att göra är både intressant och roligt. Det är just därför vi älskar att dela med oss av vår kunskap till andra. Av den anledningen har vi valt att erbjuda våra utbildningar till vänliga priser. Detta innebär dock givetvis inte att vi kompromissar med kvaliteten, snarare tvärtom. Våra utbildningar hålls av några av Sveriges skickligaste utbildare vilket innebär att du får tips, råd och guidning av proffs. Tveka inte på att boka din plats på vår sommelier utbildning redan idag!