Digital sommelier utbildning?

Gå en sommelier utbildning digitalt

Vi erbjuder en smidig, prisvärd och pedagogisk utbildning där du kan anpassa studierna efter ditt egna schema.

Sommelier utbildning digitalt

Drömmer du om att bli sommelier? Känner du att tiden inte riktigt räcker till för att utbilda dig på plats? Då kan du gå en sommelier utbildning digitalt hos oss! När du tar vår digitala utbildning sker all undervisning på distans och du har möjligheten att välja helt själv när du vill studera samt vilken studietakt du vill hålla.

Med oss får du en komplett utbildning som innehåller allt från textmaterial och kortfilmer till quiz och provsmakning. När du är färdig med utbildningen får du en pin och ett intyg som bekräftar att du läst en sommelier utbildning digitalt hos oss.

Varför utbilda sig hos oss?

Att bli sommelier är både ett spännande steg i livet och en klok investering. För dig som drömmer om att bli expert inom vin är det givetvis viktigt att du väljer en professionell utbildare så att du får rätt kunskap.

Vår branscherfarenhet sträcker sig tillbaka ända till 1996 och sedan vi kom igång med vår verksamhet har vi färdigutbildat fler än 3 500 sommelier. Detta gör oss till Nordens största sommelierutbildare vilket vi givetvis är mycket stolta över. Under de år vi varit aktiva har vi med andra ord haft gott om tid på oss att förbättra våra utbildningar så att de är perfekt optimerade för att ge så mycket kunskap som möjligt, samtidigt som vi givetvis vill att du ska ha roligt under tiden.

Med välbeprövade metoder ger vi dig helt enkelt både kunskapen och verktygen som krävs för att bli en framgångsrik sommelier. Många av våra tidigare elever jobbar idag på topprankade restauranger, både i Sverige och internationellt. En del har även valt att gå sin egna väg genom att starta eget. För oss är detta ett fint kvitto på att vår utbildning är perfekt för dig som vill lära dig hur du analyserar vin på bästa sätt.

Vad kan en sommelier jobba med?

Genom att gå en sommelier utbildning digitalt hos oss öppnar du dörren för en mycket spännande karriär. Det vanligaste bland våra studenter är att de väljer att jobba inom restaurangbranschen. Många jobbar redan inom branschen men vill vässa sina kunskaper för att få möjlighet att ta nästa steg i karriären.

Att starta eget eller jobba som sommelier på restaurang är dock inte de enda alternativen när du väljer att gå en sommelier utbildning digitalt hos oss. Du kan bland annat även välja att bli vinproducent eller vinimportör. För att bli framgångsrik inom dessa områden är det givetvis viktigt att man har både djup och bred kunskap när det kommer till vin. I samband med att du hör av dig till oss för att boka en utbildning kan vi självklart berätta mer om de olika karriärsvägarna som finns att ta. Ansök till vår utbildning idag för att ta första steget mot en spännande framtid!