Vi använder kakor (cookies) för att vinkallan.se ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att fortsätta ditt besök godkänner du att vi använder kakor. Jag vill veta mer
Är ni i någon av våra studieorter kom gärna förbi på en kopp kaffe så kan vi prata mer om våra utbildningar. Varmt välkommen in!
Utvald produkt
Mat & vin - Hur du får en lyckad kombination!
Säljare
Vinkällan Dryckesutbildningar
Ordinarie pris
99 kr
Försäljningspris
99 kr
Ordinarie pris
199 kr
KampanjFullbokat!
Enhetspris
/per
Ink. moms
Lägger till produkten i din varukorg
Lär dig kombinera mat och vin – när du vill, var du vill! Hur går kursen till?
Hur man provar vin och identifierar grundsmaker.
Vin- och matkombinationer i teori och praktik.
Recept från en svensk stjärnkock för att testa dina kunskaper i praktiken.
Ingen tidigare erfarenhet krävs – bara nyfikenhet och ett vinintresse!
När du har köpt kursen får du först en bekräftelse från Klarna. Efter cirka 15–30 minuter får du ett mejl från Scandinavian Wine Academy med en länk till Learnifier, vår digitala plattform.
Klicka på länken i mailet.
Registrera dig med namn, telefonnummer och mailadress.
Klart – du är redo att börja din kurs!
Tips: Kontrollera skräpposten om mejlet inte dyker upp! Vissa e-postadresser stoppas av brandväggar, så vi rekommenderar att använda en privat e-post.
Kursen är tillgänglig i 21 dagar från att den aktiveras.
Jag känner mig numera mycket mer bekväm med mina rekommendationer, då jag faktiskt har fler av de verktyg som behövs för att resonera mig fram till vad som bör passa bäst i olika sammanhang.
Denna utbildning hjälper en naturligtvis inom arbetet, men erfarenheten av att ha lärt sig något nytt är väldigt värdefull på en personlig nivå också.
Loke Lundqvist, Lammet & Grisen Sälen
Sommelierutbildningen har hjälpt mig att vara säkrare inför gäst med vin och kunna berätta mer kring vinet och varför det ter sig på ett visst sätt osv, även mer korrekt servering. Som destination Sälen konkurrenskraftigare inom restaurang, att det finns mycket kompetent, utbildad personal på flertalet krogar i området är något som känns seriöst och visar att fjällrestauranger är något att räkna med i branschen.
Simone Larson, Lilla Vildt Idre
Sälen skulle som destination skulle vinna på att öka kvaliteten på restaurangbesöken för våra skidåkande gäster, för att i det stora hela bidra till en mer avslappnad och upplevelserik semester samt att visa att Sälen är så mycket mer än bara skidåkning! Sommelierutbildningen kommer att hjälpa oss mycket att utbilda personal, ge rätt kunskap och förutsättningar till dem för att sedan kunna leverera så bra service som möjligt till våra gäster.
Jag har långt innan min Sommelierutbildning varit intresserad av vin och mat i kombination då jag har jobbat som köksmästare på olika krogar sedan mitten på 90-talet.