Sommelierutbildning

NORDENS STÖRSTA SOMMELIERUTBILDNING

Vår sommelierutbildning är för dig som arbetar eller vill arbeta med mat & vin på restaurang eller med vin på ett importföretag. Vi riktar oss också mot dig som är intresserad av vin på hög nivå. Utbildningen passar dig som vill få en gedigen förståelse vin, lära dig verktygen som gör dig till en bättre sensorisk vinprovare och kunskapen att analysera vin utifrån stil och kvalitet.

Vi är Nordens största sommelierutbildning och har utbildat 3500 sommelierer sedan 1996. Med vår långa historia och vår erfarenhet vill vi ge dig en genomarbetad och pedagogisk utbildning med Sveriges vassaste föreläsare.

OM UTBILDNINGEN

Under ett års studier, med föreläsningstillfälle varannan vecka, genomför du de moment och närvarar på de föreläsningar som sedan ska ligga till grund för att kunna ta din examen. Sommelierutbildningen är godkänd och rekommenderad av Svenska Sommelierföreningen som styrker att utbildningens innehåll stämmer överens med vad en sommelier förväntas kunna. Utbildningen genomförs på plats på våra studieorter med kompletterande digitalt material. Efter avklarad examen får du certifieringen Sommelier.

Vill du ha mera info, vi kontaktar dig!

Steg 1

Steg 2

  • Pedagogik
  • Digitalt material
  • Specialicerade föreläsare
  • Ta igen missade kursdagar

VÅRA FÖRELÄSARE

ELEVPORTRÄTT

Schema upplägg