Lanseringsfest med Maya Samuelsson och Måns Zelmerlöw

På lördag kommer Maya Samuelsson och Måns Zelmerlöw att ha en digital lanseringsfest för Vinkällans nya digitala utbildning ”DigWine Sommelierutbildning Steg 1” som släpps nu på måndag den 29:e mars. Detta kommer att firas med överraskningar, tävlingar och en exklusiv Cava-skola med Måns nysläppta mousserande vin ”Hola MZ Cava by Måns Zelmerlöw”. Feststämning utlovas!

 

  • Nu är den äntligen klar, vår nya fantastiska digitala utbildning. Vi har jobbat länge och hårt med att göra hela vår befintliga Sommelierutbildning Steg 1 digital, säger Maya Samuelsson, delägare på Vinkällan Dryckesutbildningar.

Vi hade ju såklart höga förhoppningar på hur den skulle bli men jag kan ärligt säga att de är överträffade. Vi är verkligen så nöjda, stolta och exalterade på att äntligen få visa upp den. Eftersom Måns ska gå vår nya digitala Sommelierutbildning steg 1 är det extra kul att få göra den här lanseringen tillsammans med honom och hans nya Cava.

 

DigWine Sommelierutbildning Steg 1 är en helt digital utbildning som är uppbyggd på en blandning av text, filmer, vinprovningar, kartor, bilder och Quiz. För att ge en extra guldkant till mat & vin delen har kända kockar som Sebastian Gibrand, Thomas Sjögren och Louise Johansson hjälpt till och gjort recept till vinerna. Utbildningen gör du i din egen takt under 6 månader och med ett godkänt resultat får du ett diplom och en silvernål. Du kan sedan välja att fullfölja din sommelierutbildning med steg 2 på någon av de orter där Vinkällan idag har sina utbildningar.

 

Lanseringsfesten är gratis och går av stapeln på Maya Samuelssons (@maya_samuelsson) och Måns Zelmerlöws (@manszelmerlow) instagram samt på Vinkällan dryckesutbildningars Facebooksida. Det utlovas både fest och roliga tävlingar och under Cavaprovningen med Maya och Måns får du följa med på en djupdykning i hur man kombinerar Cava med mat!

Vill du följa med på detta se till att vara redo framför skärmen nu på lördag den 27 mars kl. 18.00.

 

För mer info, kontakta:

Mauro Nicastro, info@vinkallan.se, 08-502 559 50

Maya Samuelsson, maya@vinkallan.se

Eller gå in på www.vinkallan.se