Elevportätt Mikael Burström

Varför gick du digitalt?
Jag har sneglat på denna utbildning några år men då jag bor i Umeå och utbildningen varit i Stockholm så har det inte blivit av. När möjligheten med en digital utbildning dök upp så hoppade jag på direkt.

  1. Vad var roligast med kursen? Jag tycker det är roligt att lära mig nya saker så på sätt och vis så blir ju då hela utbildningen rolig men ska jag plocka ut några moment så är det nog dels vinprovningarna i allmänhet och provningarna i kombination med mat och lagning i synnerhet.
  2. Vilken nytta kommer du ha av utbildningen? Vi, jag och min fru, driver en liten vinimportfirma så kunskapen kommer väl till pass i den verksamheten i mötet med kunder och leverantörer men självklart är det också så att det ger det privata vinintresset en rejäl vitamininjektion också.
  3. Hur lång tid tog det för dig att genomföra kursen? Från start till examen så tog det ca 3 månader men det är ju studier på deltid. Vissa tillfällen har jag suttit många timmar och pluggat medan det sen kan gått flera dagar tills nästa tillfälle igen, är ju lite det som är tjusningen med en distansutbildning.
  4. Fundering på att gå vidare? Såklart! Men gäller att hitta rätt tid och tillfälle om det nu ska göras som en klassisk utbildning. Går det att göra en kombintation med distansutbildning och fysiska träffar så underlättar ju det såklart.