Här finns vi

Vinkällans huvudkontor hittar du vid Telefonplan i Stockholm. Här har vi även egna kurslokaler där vi håller våra Sommelierutbildningar och kurser. Vi har sedan starten hållit utbildningar på ett tiotal orter i Sverige och även etablerat oss i Danmark under namnet Vinakademiet.

Det är i Stockholm som vi har vårt huvudkontor, sedan augusti 2011 finns vi på Tellusborgsvägen 69 vid Telefonplan. Från tunnelbanestationen är det mindre än fem minuters promenad. Här trivs vi bra i underbara nyrenoverade lokaler med en separat föreläsningssal och en provningssal.

I Göteborg har vi funnits i totalt 12 år. Vår hemmaarena är Regnbågsgatan 8B. Ett stenkast från centrala Göteborg, 10 minuters restid till Dockside kontorshotel. Ny lokal med stora ytor som passar oss alldeles utmärkt.

I Malmö har vi hållt utbildningen ett flertal tillfällen och samarbetar nu med MJ’s Hotel i centrala Malmö. Ligger endast 5 minuter bort från Central Station. MJ’s har ett öppet sinne och är en perfekt mötesplats där du kan vara dig själv.

I Åre samarbetar vi med Hotel Åregården, Åres första hotell. Fjällhotellet har anor från 1895 och ligger vid Åre torg, nära både till tågstationen och skidbackar.

I Växjo finner du oss hos PM & Vänner som bildades 1992 av två vänner. Lokalen är ett stenkast bort från tågstationen och lätttillgänligt. Deras filosofi är baserad på de tre grundstenarna skog, äng & sjö. Genom den vill dom visa upp den stora variation regionen erbjuder i form av råvaror och tradition inom matlagning.

I Sälen håller vi till på Lammet & Grisen, Sälens mest välbesökta restaurang. Restaurangen invigdes 1991, efter ett lika lyckat koncept på Öland. De har cirka 45 000 besökare varje vintersäsong, och är välkända för sin höga kvalitet och bredd på vinsidan.

I Göteborg har vi funnits i totalt 12 år. Vår hemmaarena är Adress. Ett stenkast från centrala Göteborg, 15 minuters restid med spårvagnen och hoppa sedan av vid stationen Varbergsgatan. Splitterny lokal med stora ytor som passar oss alldeles utmärkt.