Vinkällan lanserar digital sommelierutbildning

  • Nu släpper Vinkällan steg 1 på sommelierutbildningen digitalt

 

Efter att ha jobbat hårt med att göra utbildningar digitalt från augusti 2019 släpps nu Steg 1 på sommelierutbildningen i mars. Alla restauranger kommer erbjudas rabatt under pandemin för att kunna utbilda sin personal.

 

  • Det känns verkligen som en milstolpe att äntligen kunna presentera Steg 1 digitalt. Detta med samma höga kvalitet som på våra övriga utbildningar. Ända sedan jag tillträdde min tjänst på Vinkällan har vi jobbat med vårt digitala utbildningskoncept, DigWine, säger Anneli Nicholson, VD på Vinkällan dryckesutbildningar.

 

Kursen är upplagd med blandad teoretisk information, inspelade filmer, provningar och animationer. Detta varvas med quiz- och diskussionsfrågor. Efter avklarad kurs kommer man få ett intyg och en nål som visar på sina nya kunskaper. När man är färdig med steg 1 kan man gå vidare till steg 2 på någon av Vinkällans olika studieorter.

 

  • Vi har redan presenterat en Introkurs till vin och en hel del kortare live-provningar och nu är vi äntligen på Sommelierutbildningsnivå. Det här passar alla som vill studera på egen ort och på den tid det passar just dem. Dessutom kan man gå tillbaka och repetera när man vill, säger Anneli Nicholson.

 

Vinkällan kommer att erbjuda Steg 1 till ett introduktionspris på endast 15 000 ink moms och du har tillgång till kursen i sex månader.

 

Med anledning av just nu rådande situation kommer restauranger dessutom att erbjudas en ytterligare rabatt och Vinkällan kommer även att ge ut stipendier.

 

För mer info, kontakta:

Mauro Nicastro, elevansvarig, 08-502 559 50 info@vinkallan.se

Eller gå in på www.vinkallan.se

 

Vinkällan Dryckesutbildningar är idag Nordens största sommelierutbildning och har utbildat närmare 2500 sommelierstudenter