Warning: Declaration of ET_Theme_Builder_Woocommerce_Product_Variable_Placeholder::get_available_variations() should be compatible with WC_Product_Variable::get_available_variations($return = 'array') in /storage/content/48/161448/vinkallan.se/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/frontend-builder/theme-builder/WoocommerceProductVariablePlaceholder.php on line 8 Sommelierutbildning | Vinkällan Dryckesutbildningar

Sommelierutbildning

Vi har nordens absolut vassaste och bästa Sommelierutbildning som går i två olika steg.

Vinkällan är en skola för alla. Vårt motto är riktigt bra pedagogik och en familjär känsla där alla trivs. En roligare skola med andra ord, utan att på något sätt tumma på kraven på en riktigt bra och gedigen utbildning. Vi vill att våra elever ska se fram emot varje lektion och längta tillbaka till oss, även efter att de har avslutat sin Sommelierutbildning. Vinkällan är inte bara ett familjeföretag, vi är även ett företag som förmedlar familjekänsla och vi vill att alla som studerar hos oss ska känna sig som en del av Vinkällanfamiljen.

Sommelierutbildningen är uppdelad i Steg 1 och Steg 2 där vi går igenom alla vinproducerande länder och regioner på en avancerad nivå. Varje kursdag innehåller dessutom vinprovningar där vi övar på att beskriva vin. Efter avklarad examination får du titeln Sommelier att bära med stolthet, samt diplom, pin och ett förkläde med ditt namn på.

Efter din Sommelierutbildning erbjuder vi självklart massor av vidareutbildningar för att du ska kunna hålla din kunskap på topp.

Välkommen att börja din resa till Sommelier hos oss!

Se Vinkällans Maya Samuelssons vinskola om Rosé på TV4 Nyhetsmorgon.

Allt sedan vår kökschef Stefano Catenacci gick sin Sommelierutbildning hos Vinkällan har det varit det självklara utbildningsalternativet för oss som 1:a klass restaurang.

Jean Paul Bénèzeth

Källarmästare, Operakällaren