Warning: Declaration of ET_Theme_Builder_Woocommerce_Product_Variable_Placeholder::get_available_variations() should be compatible with WC_Product_Variable::get_available_variations($return = 'array') in /storage/content/48/161448/vinkallan.se/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/frontend-builder/theme-builder/WoocommerceProductVariablePlaceholder.php on line 8 Två timmar | Vinkällan Dryckesutbildningar

Två timmar dryckeskunskap

Starta din fredagskväll med en rolig och lärorik två timmars vinkurs.

Två timmar dryckeskunskap – den perfekta helgaktiviteten. Kom själv, grabba tag i en vän eller dra ihop ett gäng och ladda kvällen med nyttig vinkunskap och spännande vinprovningar. Välj ett eller flera ämnen som passar dig. Varför inte ge bort kursen till någon som fyller år? Bättre present får man leta efter. Kurserna är på grundnivå så inga förkunskaper behövs. Under olika kvällar erbjuder vi dig en professionell, pedagogisk och underhållande genomgång av olika teman. 

Exempelteman på Två timmar dryckeskunskap:

Grundsmaker i kombination med vin

Hur påverkar grundsmaker varandra? Vi provar de olika grundsmakerna med viner och diskuterar kombinationer. Vad händer till exempel med syran i vinet om du har syra i maten? 

Champagne & mousserande

Champagne, den ohotade festdrycken nummer 1. Vad är det speciella som urskiljer denna dryck från andra mousserande viner? Vi visar dig vägen bland de olika bubblorna och reder ut tillverkningsmetoderna. 

Valpolicella

Välkommen på två timmar med dessa smakrika och mustiga viner från Italien. Vad är egentligen skillnaden mellan Valpolicella, Amarone och Ripasso och varför har de blivit så trendiga i Sverige?

Naturvin

Hett ämne som delar vinvärlden. Vad är egentligen naturvin?

Vad kostar det?

  • 495:- inklusive moms
  • Champagne & mousserande: 595:- inklusive moms
  • Champagne & mousserande med Maya Samuelsson: 995:- inklusive moms

I priset ingår material, fika och de viner vi provar.

Kommande kursdatum

Två timmar dryckeskunskap

Stockholm – Inga datum inplanerade

 

Pris Från 495:- inklusive moms

Min partner Eva blev mycket nöjd, ärligt talat var hon inte direkt pigg på vinprovningar när vi var på väg dit. På vägen hem hade vi praktiskt taget planerat in en resa till Italien, funderat starkt på att ta den där endagskursen och eventuellt bjuda in våra myndiga barn till den. Så det var lyckat.

Lars-Olof Pettersson

Deltagare på kursen Två timmar dryckeskunskap

Se Vinkällans Maya Samuelssons vinskola om Rioja och ålder på vin på TV4 Nyhetsmorgon.