Warning: Declaration of ET_Theme_Builder_Woocommerce_Product_Variable_Placeholder::get_available_variations() should be compatible with WC_Product_Variable::get_available_variations($return = 'array') in /storage/content/48/161448/vinkallan.se/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/frontend-builder/theme-builder/WoocommerceProductVariablePlaceholder.php on line 8 Tre dagar | Vinkällan Dryckesutbildningar

Tredagarskurs

Vår Tredagarskurs ger dig en bred kunskap inom vinvärlden och vintillverkning som tar dig långt.

Vår Tredagarskurs är till för större grupper som vill få en djupare inblick i vinvärlden utan att gå en hel Sommelierutbildning. Vi kan även skräddarsy utbildningen enligt dina önskemål och vi brukar gå igenom vinframställning, de viktigaste europeiska vinländerna, Nya världen, vinetiketter, vinstilar och vinhistoria.

Varje dag har vi två vinprovningar, varav den ena är tillsammans med lunch där vi kommer att diskutera mat och vin i kombination så du hinner lära dig så mycket som möjligt.

Innehåll

  • Dag 1 – Vad är vin, provningsmetodik och hur man tolkar en vinetikett
  • Dag 2 – Tillverkning av vitt vin, olika druvsorter
  • Dag 3 – Tillverkning av rött vin, klassiska vinstilar och Nya världen

Deltagarna får vid avslutningen ett intyg på genomförd kurs.

 

Vad kostar det?

  • Pris 6000kr exkl moms

Kursstart

Stockholm, inga datum inplanerade

Pris, 6000kr exkl moms

Stort tack för en suverän kurs. Jag är jättenöjd med de tre dagarnas innehåll och alla lärarna. Ni har en hög kompetens i er personal. Jag går gärna fler kurser hos er.

Marie Carlsson

Elev på Tredagarskursen

Se Vinkällans Maya Samuelssons vinskola om olika vinglas på TV4 Nyhetsmorgon.