Warning: Declaration of ET_Theme_Builder_Woocommerce_Product_Variable_Placeholder::get_available_variations() should be compatible with WC_Product_Variable::get_available_variations($return = 'array') in /storage/content/48/161448/vinkallan.se/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/frontend-builder/theme-builder/WoocommerceProductVariablePlaceholder.php on line 8 Fredrik Lindfors världens femte bäste sommelier | Vinkällan Dryckesutbildningar

Fredrik Lindfors gick inte vidare till finalen i Sommelier-VM i Antwerpen på fredagen, men pallen var inte långt borta för svensken som hamnade på en femte plats. Vinnare blev Marc Almert från Tyskland, följt av Nina Højgaard Jensen från Danmark.

– Jag är supernöjd med det, säger Fredrik Lindfors. Semin var första målet att nå, sedan att bli topp fem, det är helt magiskt. 

Lindfors från Grand Hotel i Stockholm var en av 19 sommelierer av 66 som gick vidare till semifinal i sommelier-VM men på fredagen när de tre finalisterna utsågs var det dags för att Fredrik att lämna tävlingen. 

– Jag visste redan tidigare att det var otroligt tight i semin. Jag är jättenöjd med min insats men här är det små, små, små saker som avgör, säger Fredrik Lindfors. 

Klicka här för att läsa hela artikeln.