Warning: Declaration of ET_Theme_Builder_Woocommerce_Product_Variable_Placeholder::get_available_variations() should be compatible with WC_Product_Variable::get_available_variations($return = 'array') in /storage/content/48/161448/vinkallan.se/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/frontend-builder/theme-builder/WoocommerceProductVariablePlaceholder.php on line 8 Vinkällan + MJ´s = Sant | Vinkällan Dryckesutbildningar

Efter att ha haft sommelierutbildningar i Malmö under många års tid, börjar Vinkällan nu ett samarbete med MJ´s.

– Vi är glada över vårt nya samarbete med hotellet som har ett stort fokus på gastronomi, en härlig atmosfär och bra förutsättningar för våra kurser. Vi sparkar igång redan den 11 mars, säger Britta Samuelsson Hammerby, vd på Vinkällan.

– Vi på MJ’s känner en stor glädje i att få inleda ett samarbete tillsammans med Vinkällan och jag som gammal elev känner förstås en extra stor glädje. Jag hoppas på ett långt samarbete där vi ska göra vårt yttersta för att ge Vinkällan de bästa förutsättningarna att ta fram nya, härliga sommelierer, säger Oscar Johansson, Restaurant Manager på MJ’s.

Vinkällan är nordens största sommelierutbildning. Företaget har utbildning både i Sverige och Danmark. Dessutom erbjuds kurser på högre nivå, såsom Courts of Master Sommelier, under namnet Scandinavian Wine Academy. Vinkällan har 18 anställda

Se länken för att gå vidare till livets goda.