Warning: Declaration of ET_Theme_Builder_Woocommerce_Product_Variable_Placeholder::get_available_variations() should be compatible with WC_Product_Variable::get_available_variations($return = 'array') in /storage/content/48/161448/vinkallan.se/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/frontend-builder/theme-builder/WoocommerceProductVariablePlaceholder.php on line 8 Sommelierutbildningen i förändring: ”Fler och fler tjejer söker” | Vinkällan Dryckesutbildningar

De flesta som vill bli sommelierer jobbar redan inom restaurangbranschen – men utbildningen lockar allt fler privatpersoner. Dessutom håller utbildningens tidigare skeva könsbalansen på att jämna ut sig.
– När vi började för tjugo år sedan var det 80 procent killar. Nu är det ofta hälften hälften, eller till och med fler tjejer, säger Dick Samuelsson, rektor på Vinkällans sommelierutbildning.

Klicka här för att läsa hela artikeln.