Warning: Declaration of ET_Theme_Builder_Woocommerce_Product_Variable_Placeholder::get_available_variations() should be compatible with WC_Product_Variable::get_available_variations($return = 'array') in /storage/content/48/161448/vinkallan.se/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/frontend-builder/theme-builder/WoocommerceProductVariablePlaceholder.php on line 8 Vinkällan – Sommelierenas Dag | Vinkällan Dryckesutbildningar

Vi vill tacka Sommelierföreningen i Väst för den fina artikeln. Kom gärna förbi och hälsa på oss under Sommelierenas Dag den 4 februari, där vi vart en stor samarbetspartner i många år tillbaka.
In och läs på länken där Britta berättar om de senaste nyheterna, ny medarbetare Maria Buchmann med mera!

För att få mera information om Sommelierenas Dag och de senaste nyheterna klicka här.