Warning: Declaration of ET_Theme_Builder_Woocommerce_Product_Variable_Placeholder::get_available_variations() should be compatible with WC_Product_Variable::get_available_variations($return = 'array') in /storage/content/48/161448/vinkallan.se/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/frontend-builder/theme-builder/WoocommerceProductVariablePlaceholder.php on line 8 Vill du köpa den perfekta julklappen? | Vinkällan Dryckesutbildningar

Ge bort en vinupplevelse i jul, vi har allt från Två timmar Dryckeskunskap till en hel Tredagarskurs där du lär dig grunderna om vin! Välkommen till Vinkällan för roliga vinprovningar fullspäckade med kunskap.

I vår går vår Två timmar Dryckeskunskap vid ett flertal tillfällen, välj mellan Champagne & Mousserande med Maya Samuelsson, Grundsmaker och Ost & Vin. För 495:- är det den perfekta julklappen!

För den mer intresserade har vi även En heldag i vinets tecken där du under en hel dag lär dig grunder om vin samt hur du kombinerar vinet med mat. Kanske vill du till och med ge bort vår Tredagarskurs? Här lär man sig om hela vinvärlden, vintillverkning och provar spännande vin med lärare från vår Sommelierutbildning.

Kontakta oss på info@vinkallan.se för mer information eller med din anmälan. Vi ordnar självklart presentkort!