Warning: Declaration of ET_Theme_Builder_Woocommerce_Product_Variable_Placeholder::get_available_variations() should be compatible with WC_Product_Variable::get_available_variations($return = 'array') in /storage/content/48/161448/vinkallan.se/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/frontend-builder/theme-builder/WoocommerceProductVariablePlaceholder.php on line 8 Vinkällans Tina Johansson blev Sveriges bästa kvinnliga sommelier 2017 | Vinkällan Dryckesutbildningar

Stort grattis säger vi på Vinkällan till vår kollega Tina Johansson som igår vann Lily Bollinger Award och därmed blev Sveriges bästa kvinnliga sommelier 2017! På andra plats kom Vinkällans tidigare elev Hanna Eriksson från Köksbaren i Umeå, och tredje plats tog Erika Eriksson från SK Mat & Människor i Göteborg. Starkt jobbat av alla tre.

Om du vill läsa mer finns en trevlig artikel från Besöksliv här.