Warning: Declaration of ET_Theme_Builder_Woocommerce_Product_Variable_Placeholder::get_available_variations() should be compatible with WC_Product_Variable::get_available_variations($return = 'array') in /storage/content/48/161448/vinkallan.se/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/frontend-builder/theme-builder/WoocommerceProductVariablePlaceholder.php on line 8 Tina Johansson från Vinkällan tog brons i SM i Sommelleri 2017 | Vinkällan Dryckesutbildningar

Den 2:a april gick årets SM i Sommelleri av stapeln på Berns, Stockholm. Tina Johansson från Vinkällan Dryckesutbildningar var med och tävlade och landade på en hedersvärd tredje plats! Vann gjorde Fredrik Lindfors, Grand Hôtel (för andra året i rad) och på andra plats kom Ellen Franzén, Esperanto. Grattis önskar vi på Vinkällan! Momenten under dagen var många, bland annat ingick det att servera vin med coravin, teoriprov, muntlig vinprovning, portvinsdekantering och rekommendation av italienska viner till italiensk mat.

Med och tävlade bland de 13 deltagarna var våra tidigare elever Göran Stenberg, Mathias Pettersson-Sango, Niclas Odebrant, Tony Fredriksson och nuvarande elev Lovisa Mörner. Bra kämpat alla deltagare!